facebook-domain-verification=umtlofogpd97hghgoquh0qfxm4x3vf

Newborn

Wie ben ik - Fotografe Sarah

Dat belangrijke gebeurtenissen in je gezin mogen vastgelegd worden op beeld, daar zijn we ‘t ongetwijfeld over eens. Dat dat met wat beter materiaal mag dan met een smartphonecamera… daar zijn we het duidelijk ook over eens, aangezien je op mijn website bent beland. 😉

Svp photography is erbij van de zwangerschap tot de geboorte van je mini-me, van de communieshoot van je bijna-puber tot een shoot met de hele familie. Elke mijlpaal leg ik met veel liefde voor je op beeld, zodat je voor altijd die mooie momenten kan koesteren.

De puurheid van een pasgeboren baby, daar kan niet veel aan tippen. Zo’n onschuldig gezichtje, die kleine teentjes… *Smelt! Ik bouwde thuis een gezellige studio waar we je babytje in een huiselijke sfeer in beeld kunnen brengen. Als je je kersverse gezinnetje liever in een mooie ruimte thuis laat fotograferen, kom ik natuurlijk met veel plezier bij jullie langs.

Wat kan je verwachten?

  • De newbornshoot loopt volledig op het tempo van jullie kindje. Heeft hij/zij honger? Of zijn er traantjes en moet jullie baby getroost worden? Hier is ruim de tijd voor ingerekend.
  • Willen jullie graag de doopsuikers en/of geboortekaartje ook in beeld gebracht hebben? Dan mag je deze zeker meenemen naar de fotoshoot! Ik leg alles mooi in beeld zodanig dit een blijvende herinnering is. Ook gepersonaliseerde dekentjes of knuffels zijn zeker welkom.
  • Tijdens de fotoshoot is er zeker de ruimte om verschillende samenstellingen te fotograferen. Zoals foto’s van jullie baby alleen, samen met het hele gezin, met eventuele broertjes en of zusjes, een mama met de baby alleen, papa met de baby alleen...
  • Het afleveren van de foto's duurt maximum één maand.

‘Wij zijn super tevreden over Sarah, ze liet ons direct op ons gemak voelen en de hele fotoshoot voelde spontaan aan. De foto’s zijn veel beter dan we durfden hopen! Een echte aanrader!’

– Joylien

‘Ze laat je zo op je gemak voelen tijdens een shoot, niet normaal. Nog nooit voor een lens gestaan? Geen probleem, want bij Sarah voel je je zo thuis voor een lens.

En wat een prachtig werk levert ze af, ik ben zo verliefd op onze familiefoto’s.
Kijk al uit naar onze volgende shoots die gepland zijn!’

– Jessica

Sarah is een superlieve getalenteerde fotografe! De foto’s zijn echt prachtig! Ze stelt je direct op uw gemak en laat je de beste kant van jezelf tonen. Wij raden haar zeker overal aan! We zijn echt in de wolken van de mooie resultaten! Dikke merci, we zullen zeker nog boeken in de toekomst! “

– Yanna

Wie ben ik - Fotografe Sarah
Wanneer boek ik best een newbornshoot?

Wil je foto’s van de eerst dagen van jullie baby dan is het best tussen de 5-10 dagen na geboorte. Dan heb je meestal ook de opgekrulde, slapende poses.

Wil je dat jullie kindje al iets aanweziger is, kan dat ook na 3 of 5 weken. Soms komen mensen pas na 3 maand langs. Het hangt er een beetje vanaf wat jullie willen.

Het boeken van de shoot zelf doe je best een 3/4 tal maand op voorhand. Wil je een shoot binnen de 5-12 dagen, plannen we eentje in maar deze kan nog verplaatst worden indien nodig!

Baby’tjes zijn het rustigste wanneer ze net gedronken hebben. Geef dus je kindje voor de fotoshoot eten of wanneer je net toekomt bij mij. Wil je ook foto’s wanneer je borstvoeding geeft? Dit kan zeker, laat dit dan even weten!

‘We gebruiken wel gewoon de foto’s die we zelf maken met onze smartphone’

De eerste dagen met je pasgeboren baby zijn zo speciaal en gaan vaak in een roes voorbij. In plaats van zelf snel wat foto’s te maken, biedt een professionele newbornshoot de kans om deze kostbare momenten vast te leggen met beelden van hoge kwaliteit. Van die kleine teentjes tot het schattige gezichtje – elk detail wordt met zorg en creativiteit gefotografeerd. Zo heb je niet alleen prachtige foto’s, maar ook een ontspannen ervaring, zonder je zorgen te hoeven maken over belichting of compositie. Deze tijdloze beelden zijn een blijvende herinnering aan jullie eerste dagen samen.

Jouw investering

€330,- 

  • 1 tot 3 u fotografie , volledig op tempo van jouw kindje
  • 10 foto's die je uit een persoonlijke galerij kan kiezen*
  • Mini album 10x10
  • Gebruik van client-closet
  • In mijn studio te Roeselare of bij jou thuis

*Wil je extra foto’s aankopen? Dit kan zeker, vraag de brochure op en hier kan je meer informatie terugvinden. 

Opzoek naar andere leuke familie momenten?